Hoe we werk maken van uw nieuwe website

In vijf stappen

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
 • Een nieuw project starten


  Verwachtingen en doelstellingen bepalen

  In onze eerste gesprek tasten we voornamelijk af wat u precies verwacht van uw website; wat is uw doelstelling en welke indruk wenst u te maken? Op die manier krijgen wij een idee in welke richting we zullen werken. Wij maken u ook een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • Een eerste ontwerp en de inhoud


  De lijnen uitzetten

  We maken een eerste overzicht van welke informatie er precies op uw website moet komen, welke elementen in de kijker komen staan en welk verhaal uw website zal brengen. U krijgt ook een idee van de lay-out van de website en hoe die zal werken.

 • Het geheel krijgt vorm


  Aan de slag

  Nu wij uw goedkeuring hebben over de lay-out en werking van de website, kunnen wij volop aan de slag. Wij werken de lay-out uit tot een werkbare website en zorgen ervoor dat het content management systeem hierbij naadloos aansluit.

 • Alles komt samen


  Testfase

  Uw website is nu een feit; echter moet alles nog uitgebreid getest worden, ook op verschillende apparaten, zodat eventuele fouten uitgesloten worden.

  Opleiding

  Wij leggen u uitgebreid de werking van de site uit en tonen hoe u de site zelf kan onderhouden. Ook geven wij u de nodige informatie zodat u zelf kan bijhouden hoeveel personen uw website bezoeken, van waar ze komen en hoe ze op uw website zijn geraakt.

 • De website staat online


  Relax en sit back

  Nadat alles uitgebreid getest is en de puntjes op de i zijn gezet, is het tijd om de website toegankelijk te maken voor het publiek. Uw website is klaar om de eerste bezoekers te ontvangen: spannend.

  Wij blijven paraat

  De website staat nu online en ontvangt de eerste bezoekers. Tijd om even achteruit te zitten en de reacties af te wachten. Maar ons werk is nog niet gedaan. Wij blijven namelijk altijd ter uwe beschikking om uw website op te volgen. Zo zorgen wij ervoor dat uw website steeds de laatste updates ontvangt en wij monitoren de goede werking. Daarnaast houden wij ook een oogje in het zeil m.b.t. je bezoekers.


In een notendop

Websites zijn voor ons meer dan een product. Een website vertelt een verhaal zoals een boek of een film dat doet. Als lezer of kijker begin je met een eerste indruk, waarna je stap voor stap de nodige informatie verzamelt die je overtuigt van de echtheid en getrouwheid van het verhaal. Op dezelfde manier worden bezoekers door uw nieuwe website overtuigd van uw zaak en nemen ze initiatief om een engagement met u aan te gaan.Tim Deweirdt

Waar u kan op rekenen

 • Frisse ideeën
 • Persoonlijke aanpak
 • Stabiele werking