Voor een restaurant, brasserie of cafe is een degelijke website noodzakelijk. Wij beschikken over de middelen en kennis om het uiterste uit uw online presentatie te halen.

Horeca

U hebt een restaurant, brasserie of café? Dan is een website die in het oog springt precies wat u nodig hebt om uw zaak te ondersteunen. We beschikken over de nodige kennis en middelen om uw bezoekers te overtuigen van uw troeven.

dekamaron-team (Custom)

Voor wie

Onze websites voor horeca omvatten tal van mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Of u nu een brasserie uitbaat bekend voor zijn eerlijke gerechten of een exclusief sterrenrestaurant, wij zoeken de online presentatie die perfect bij uw verwachtingen en noden aansluit.

Uw online presentatie

Welke formule u ook kiest, de design van uw website is uniek en springt in het oog! Daarnaast werkt uw website ook perfect op elk apparaat, of dit nu een groot scherm, laptop, tablet of smartphones is. Ook voor een eenvoudige online presentatie halen wij het onderste uit de kan.

Meer informatie

Of nog dat tikkeltje extra

Wenst u extra functionaliteit? Zoals de mogelijkheid om nieuwsbrieven met de maandmenu of weeklunch te sturen? Wilt u klanten de mogelijkheid geven om online te reserveren? Tal van uitbreidingen zijn mogelijk om uw website extra te laten renderen.

Meer informatie

Enkele voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze frisse en unieke websites specifiek voor horeca.

Meer voorbeelden