Contact, ligging en openingsuren

Duidelijke contactinformatie. We zorgen ervoor dat deze snel worden terug gevonden.

Cruciaal voor elke website is dat bezoekers snel contactinformatie, de ligging van uw zaak en openingsuren terugvinden. Op elke pagina worden deze gegevens dan ook vermeld (meestal in de zijbalk of onderaan de pagina). Zo komen u en uw klanten niet voor verrassingen of problemen staan.

Psycholoog Dirk

Beschikbaarheid

Snelle en eenvoudige raadpleging

Doordat bezoekers onmiddellijk zien of u op een bepaald moment beschikbaar bent, voorkomt u frustraties en misverstanden. U hoeft enkel uw openingsuren eenmalig in te vullen, waarna deze correct worden weergegeven op de website.

Bovendien kan u ook sluitingsdagen en verlofperiodes opgeven, zodat uw bezoekers een volledig en correct overzicht krijgen. En dit alles met slechts enkele muisklikken.

Online agenda/afspraken

Gemakkelijk voor uw klanten. Maar zeker voor u.

Uw bezoekers zien direct welke dagen en uren nog vrij zijn. Bij het inplannen van een afspraak vullen ze hun contactgegevens in.

Op voorhand stelt u het maximum aantal afspraken in, de dagen en uren waarbinnen een klant een afspraak kan maken (bv. per half uur). Van zodra een klant uw online agenda invult via de website wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kan u dit opvolgen in een mooi overzicht.  Krijgt u een telefoon om een afspraak te maken? U vult dit snel en eenvoudig aan in uw beheermodule, zo behoudt u overzicht.

Uw website eenvoudig aanpassen

Snel iets aanpassen aan de website? Geen probleem met onze eenvoudige cms-module.

Een pagina of bericht aanpassen is zoals een document opmaken in Word. U typt de tekst, met een paar muisklikken zet u deze in vet, cursief. Een afbeelding voegt u toe in een vingerknip.

Op vakantie en uw verlof vergeten vermelden op uw website? Of nog snel iets anders aanpassen aan de website? Geen paniek: zoek internettoegang, log in op uw website en snel even aanpassen. Van zodra u toegang heeft tot internet kunt u de website aanpassen.

Integratie met sociale media

Op alle kanalen aanwezig? Wij zorgen ervoor dat online overal terug te vinden bent.

Facebook, Twitter, LinkedIN, Pinterest, Google+,… raakt u er nog uit? Wij wel. Daarom zoeken we uit welke kanalen meest geschikt zijn voor u en zorgen ervoor dat uw berichten ook op deze media verspreid worden.

Laatste technologieën

Responsief: uw website is aangepast voor alle apparaten en klaar voor de toekomst.

Vandaag worden websites zowel bezocht met breedbeeldschermen als ruime laptopschermen, maar ook met kleinere tablets en smartphones. Wij zorgen ervoor dat uw website op alle apparaten er perfect uitziet. Komen er in de toekomst nog nieuwe toestellen bij; ook daar zijn we op voorzien. Uw website zal zich steeds aanpassen aan het toestel.

Meerdere talen

U wenst uw klanten in meerdere talen te verwelkomen? Wij zorgen voor een perfect meertalige website

Ontvangt u ook regelmatig buitenlandse gasten? Dan zullen ze het zeker appreciëren om in hun eigen taal uw website te kunnen ontdekken. Wij zorgen zowel voor de specifieke oplossingen van een meertalige website als de vertaling van uw teksten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten op de hoogte houden? Stuur hen een nieuwsbrief.

Klanten schrijven zich snel en gemakkelijk in via de website en blijven op die manier op de hoogte.

Blog, agenda en extra's

Een blog met activiteiten of evenementen? Of wenst u iets specifiek? Wij staan open voor al uw vragen.

Wij zitten graag vrijblijvend eens samen om naar uw ideeën te luisteren en u enkele oplossingen voor te stellen.